Video Mesaj al prefectului, de Paștele catolic: "Să avem un început care să conducă spre un rezultat binemeritat după atâtea sacrificii"

Mesaj al prefectului, de Paștele catolic: "Să avem un început care să conducă spre un rezultat binemeritat după atâtea sacrificii"

Prefectul județului, Szilard Tasnadi, s-a adresat clujenilor care în aceste zile au sărbătorile pascale.

"În acest an vă doresc un început în care să fim mai buni, mai înțelegători şi mai atenți cu cei din jurul nostru și să avem un început care să conducă spre un rezultat mult așteptat și binemeritat după atâtea sacrificii. Christos a înviat!", le-a transmis oficialul clujean.

În ajun de sărbătoare, prefectul i-a avertizat pe credincioși să respecte măsurile anti-Covid în această perioadă. "În Sâmbăta Mare, cu ocazia sărbătorilor pascale, pentru credincioșii creștinismului occidental, restricția de circulație va fi ridicată până la ora 02:00 dimineața, pentru a permite participarea la slujbele bisericești.

Purtarea corectă a măștilor de protecție este obligatorie și în biserică, pe tot parcursul slujbelor, iar comportamentul responsabil este încă o cerință indispensabilă, pentru a apăra sănătatea tuturor", a atras atenția Tasnadi.

 

Comenteaza