Moisin promite încă două parking-uri în Cluj-Napoca. Vezi unde vor fi construite

Moisin promite încă două parking-uri în Cluj-Napoca. Vezi unde vor fi construite
În Cluj-Napoca, unul dintre cele mai aglomerate oraşe din ţară, ar putea fi construite încă două parking-uri, cel puţin aceasta promite primarul interimar Radu Moisin.

 

"Am identificat încă două posibile locaţii, parţial revendicate, dar sperăm să rezolvăm problema", a spus Moisin. Este vorba de două parcele, la intersecţia străzilor Donath cu Paul Ioan în Grigorescu şi pe strada Primăverii 20 în Mănăştur. Un alt proiect de parking, anunţat deja, ar urma să fie implementat pe strada Negoiu, în vecinătatea străzii Mehedinţi din Mănăştur.

Parcelele pe care vor fi construite cele două parking-uri au o suprafaţă totală de câtre aproximativ 2.000 de metri pătraţi, dar porţiuni din acestea sunt revendicate în instanţă, astfel încât, până la finalizarea proceselor, Primăria nu poate pregăti documentaţia. "Dar spre sfârşitul anului sperăm să putem să demarăm procedura, pentru că ambele procese sunt în fază finală la ANRMAP", a spus Moisin. Parking-ul de pe strada Donath ar urma să aibă aproximativ 400 de locuri de parcare, în vreme ce cel de pe Primăverii ar putea adăposti 300 de maşini.

Două parking-uri ar urma să fie date în folosinţă în perioada următoare, este vorba de cele de pe strada Fabricii şi respectiv de pe strada Mehedinţi, aflate deja în construcţie.

Comenteaza