"Mulți mă vor ataca!". Primarul Clujului, avertisment pentru afaceriștii imobiliari: „Locuri pentru oameni, nu pentru profit"

"Mulți mă vor ataca!". Primarul Clujului, avertisment pentru afaceriștii imobiliari: „Locuri pentru oameni, nu pentru profit"

Edilul Clujului vrea să pună punct construcțiilor imobiliare haotice.

”Vreau să știți că principiul pe care îl am la Cluj, și chiar dacă mă atacă toți oamenii de afaceri afectați de crearea noilor parcuri, iar alții cer rapid și urgent ca să construiască, mâine dacă se poate, este: Orașul Cluj trebuie să aibă următorul principiu: Creăm locuri pentru oameni, nu pentru profit!”. Nu este foarte popular ceea ce spun sau mulți mă vor ataca, dar aceasta trebuie să fie direcția unui oraș care ține la interesul public. 

Le explic investitorilor că degeaba fac ansambluri imobiliare, dacă oamenii vor sta blocați în stradă și nu vor putea să circule, pentru că distrugi calitatea vieții și nu va cumpăra nimeni apartamente acolo. Mai bine gândim pe mobilitate ca oamenii să poată circula, să existe alternative și apoi să faci rezonabil ansambluri imobiliare, care să crească calitatea vieții. Prin ceea ce propunem, nu vreau să distrugem ceea ce avem la Cluj”, a declarat Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Comenteaza