Nici a doua încercare nu a dat roade. Parcul Farmec mai așteaptă

Nici a doua încercare nu a dat roade. Parcul Farmec mai așteaptă

Licitaţia publică privind proiectarea și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții care vizează reabilitarea și modernizarea Parcului Farmec, din Cluj-Napoca, a fost anulată pentru a doua oară.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1,93 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, din care: servicii de proiectare si asistenta tehnica 130.318 lei, fără TVA, execuția lucrărilor și organizare de șantier 1,8 milioane de lei, fără TVA.

Durata de realizare a contractului este de 12 luni, din care două luni pentru serviciile de proiectare și 10 luni pentru execuția lucrărilor. În parc se vor realiza sectoare de odihnă pasivă, sectoare pentru mișcare, loc de joacă pentru copii, zone verzi de recreere, mobilier urban nou și se va păstra biodiversitatea Canalului Morii.

Vegetația existentă degradată va fi înlocuită și vor fi plantați noi arbori și arbuști. Aleile pietonale, fântâna și sistemul de iluminat vor fi modernizate, vor apărea un grup sanitar modern, cișmele ornamentale, rastel de biciclete și amenajări în jurul apei.

Comenteaza