Nici cum nu e bine. Boc, despre iluminatul festiv: ''Dacă ai șapcă, de ce ai? Dacă n-ai, de ce n-ai?''

Nici cum nu e bine. Boc, despre iluminatul festiv: ''Dacă ai șapcă, de ce ai? Dacă n-ai, de ce n-ai?''

Nici cum nu e bine. O parte din clujeni vrea economie la iluminatul festiv de sarbatori, altii doresc beculete colarate si in cartiere. Primarul Emil Boc a anuntat economie de 25% prin oprirea iluminatului festiv între 12 noaptea și 4 dimineața. Anul acesta, doar centrul va fi impodobit de Craciun.

“Vedeți cum sunteți? Dacă ai șapcă, de ce ai? Dacă n-ai, de ce n-ai? Dacă am fi extins iluminatul festiv, mi-ați fi spus «Chiar nu vedeți că este criză mondială energetică?” Dacă nu măresc, de ce nu măresc. Eu spun că avem nevoie de echilibru, bun simț, moderație. Am decis nu extindem anul acesta, pentru că nu o ducem mai bine decât anul trecut. Vom extinde anul viitor. Trebuie să facem o economie rezonabilă, dar păstrând calitatea. Și v-am spun că ne-am uitat cum putem face economie și am stabilit să oprim iluminatul festiv de la 12 noaptea la 4 dimineața, un interval în care sunt foarte puțini cei care se bucură de iluminatul acesta”, a spus Boc, la un post de radio local.

Iluminatul festiv va fi pornit vineri, 18 noiembrie 2022, doar în Piața Unirii. În restul orașului, beculețele se vor aprinde la 1 Decembrie.

Etichete
Comenteaza