Noi investiții în infrastructura medicală a trei spitale subordonate Consiliului Județean Cluj

Noi investiții în infrastructura medicală a trei spitale subordonate Consiliului Județean Cluj

Consiliul Județean (CJ) Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici ai unor investiții ce vizează  Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (SCBI), Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello (SCP) și Spitalul Clinic de Recuperare (SCR).

La SCBI vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă iar la SCP vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul pavilionului I, necesar transportului pacienților. La SCR vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare.

De asemenea, va fi recompartimentat laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.

Valoarea totală a acestor investiții este de 2,6 milioane de lei, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul CJ și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.

Comenteaza