Noile autobuze electrice ale Turzii, date la dezinfectat

Noile autobuze electrice ale Turzii, date la dezinfectat

Primăria Turda a decis ca pe fondul înmulțirii cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus să intensifice acțiunile de dezinfecție a tuturor autobuzelor, inclusiv a celor electrice, recent aduse.

Reprezentanții municipalității au argumentat că mijloacele de transport public urban sunt utilizate de foarte mulți dintre turdeni.

“Angajații societății Transport Urban Public (TUP) Turda au grijă în fiecare zi, la finalul programului, ca toate autobuzele să fie dezinfectate și igienizate pentru ca turdenii să circule în condiții de siguranță. 

Fiecare autobuz este dezinfectat cu o substanță profesională care are proprietăți de eradicare a bacteriilor de pe multiple suprafețe.

Vă rugăm să vă protejați sănătatea dvs, dar și a celor din jur, purtând masca de protecție corespunzător, acoperind nasul, dar și gura pe tot parcursul călătoriei. 

De asemenea, rugăm călătorii mijloacelor de transport să păstreze curățenia atât în interiorul mijloacelor de transport, cât și în zona stațiilor de așteptare și să nu le distrugă”.

Comenteaza