Video Nord Conforest îngroapă deșeuri în Parcul Feroviarilor, proiect pentru care încasează 7,6 milioane de euro de la Primăria Cluj

Nord Conforest îngroapă deșeuri în Parcul Feroviarilor, proiect pentru care încasează 7,6 milioane de euro de la Primăria Cluj

Compania fraților Așchilean se face de rușine: Un cititor ZIUA de CLUJ i-a surprins pe muncitorii Nord Conforest de pe șantierul din Parcul Feroviarilor îngropând sub pământ o cantitate impresionantă de deșeuri.

"Bună ziua, vă scriu pentru a vă furniza niște materiale în legătură cu modul în care șantierul din Parcul Feroviarilor scapă de deșeuri îngropându-le. În data de 7.12.2022 a fost săpată o groapă adâncă, care a început să fie treptat umplută cu deșeuri provenite din construcții. Lemn, plastic, beton, metale", ne-a transmis cititorul nostru, care a documentat cu fotografii și video situația scandaloasă de pe șantier.

Imaginile arată clar cum un buldozer împinge în groapă deșeurile.

Primăria Cluj plătește companiei clujene Nord Conforest, cea care a câștigat licitația pentru modernizarea Parcul Feroviarilor, aproape 38 de milioane de lei plus TVA.

Compania Nord Conforest SA esre controlată de frații Ioan și Dorin Așchilean.

ZIUA de CLUj a solicitat o poziție oficială din partea Primăriei Cluj, care nu a comentat imaginile până la momentul publicării articolului.

Dacă ați fost martorii unui eveniment important, dacă ați filmat sau fotografiat ceva interesant sau dacă aveți informații că autoritățile publice sau companiile care încasează bani publici nu își fac treaba, puteți lua legătura cu noi pe Whatsapp, la numărul 0733 900 606.

Comenteaza