Nou complex pentru evenimente private, lângă Cluj-Napoca! Se va întinde pe 4.000 de metri pătrați

Nou complex pentru evenimente private, lângă Cluj-Napoca! Se va întinde pe 4.000 de metri pătrați
| Foto: eventist.ro - imagine ilustrativă

Proiectul care va fi situat în localitatea Feleacu a fost aprobat de către urbaniștii județului Cluj, joi, 20 decembrie 2022.

Sub denumirea de „AMPLASARE CORT DE EVENIMENTE, AMENAJARE ACCES, CONSTR. BAZIN VIDANJABIL, ÎMPREJMUIRE TEREN, RACORDURI ȘI BRANȘARE UTILITĂȚI, AMENAJĂRI EXTERIOARE”, proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj. 

Potrivit memoriului general, prezenta documentație de urbanism a fost elaborată în vederea studierii posibilității de amplasare pe parcelă a unor funcțiuni specifice de recreere și petrecere a timpului liber, materializându-se prin construirea unuicort cu structură metalică (aluminiu) acoperit cu prelata, material rezistent din poliester acoperit cu PVC omologat, 100% impermeabil, rezistent la flacără și rezistent la condiții externe, cu funcțiune spațiu de evenimente, cu regim de înălțime P, amenajarea terenului aferent pentru parcare si aprovizionare.

Tema de proiectare solicita următoarele:

• Reglementările pentru zona studiată, imobilul aparține teritoriului intravilan UAT Feleacu, U.T.R. PTS -zona predominant spatii verzi, sport, turism, agrement și este delimitat astfel: la NE – drum național (E60) la NV - imobil identificat cu nr cad. 59978 UAT Feleacu, intravilan la SE - imobil identificat cu nr cad. 53098 UAT Feleacu, intravilan Vâlcele la SV – Pârâul Racilor( valea Morii)

• Propunere pentru definirea caii de acces către parcela aflata in proprietatea beneficiarilor.

• Amplasarea unui cort de evenimente, omologat, cu structura metalica si acoperit cu membrana speciala, cu regim de înălțime P, spațiul cu destinația de a adăposti de evenimente- cort.

• Amenajarea terenului aferent pentru parcări, funcțiune agrement, spații verzi, care cuprinde următoarele dotări: - amenajarea parcări aferente pentru invitați, parcări pentru angajați, si parcări si traseu pentru aprovizionare cu marfa pentru autovehicule cu gabarit specific. - amenajarea spațiului verde aferent.

„Se dorește construirea si amenajarea unei incinte cu funcțiune recreativa și evenimente, amplasate la limita intravilan Feleacu- Vâlcele de-a lungul drumului E60 și pe malul văii Morii, într-o zona in care funcțiuni destul de diferite si-au făcut apariția:RustiQ Garden, Fabrica de Ambalaje, dezmembrări auto, o piscina de înot de agrement-Oxygen Pool&Lounge, Instalații Frigorifice, comercializare( producție ?) prefabricate din beton-tuburi, etc”, se mai arată în documentație.

Nou complex pentru evenimente private, lângă Cluj-Napoca! Se va întinde pe 4.000 de metri pătrați

Comenteaza