Noutăți pentru Baza Sportivă Gheorgheni: parc de aventură și de paintball

Noutăți pentru Baza Sportivă Gheorgheni: parc de aventură și de paintball

Municipalitatea clujeană oferă spre exploatare parcul de aventură și cel de paintball din incinta bazei sportive unor agenți economici cu personal și echipament specializat.

Proiectul de hotărâre privind concesionarea celor două parcuri din Baza Sportivă Gheorgheni va fi supus la vot în ședința de Consiliu Local luni, 15 aprilie. Potrivit referatului care însoțește proiectul, parcul de aventură este întins pe 1.526 metri pătrați iar cel de paintball are suprafața de 2.954 mp:

"Parcul de aventură întins pe o suprafață 1.526 mp și parcul de paintball, în suprafață de 2.954 mp se află în incinta Complexului de Agrement-Baza Sportivă Gheorgheni. În momentul de față, parcurile au ca dotări: echipament parc de aventură (5 bucăți, în valoare totală de 39.230 de lei), obstacole și ținte paintball (25 de bucăți, în valoare de 20.804 de lei), protecție împrejmuire teren paintball 300 m (valoare totală de 6.597 lei)".

Cele două parcuri vor fi date spre exploatare pentru o durată de cinci ani. Procedura de concesionare se va realiza prin achiziție publică.

CITEȘTE ȘI: 1,5 milioane euro pentru Baza Sportivă "La Terenuri". VEZI dotările prevăzute pentru terenul de 4,3 hectare

Comenteaza