Nu există drumuri blocate. 330 de tone de antiderapant pe drumurile județene

Nu există drumuri blocate. 330 de tone de antiderapant pe drumurile județene

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj informează participanţii la trafic că miercuri nu erau drumuri judeţene pe care traficul rutier să fie blocat. Circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din cauza temperaturilor negative şi a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, mai multe drumuri au fost afectate de zăpada depusă pe carosabil și polei, traficul rutier fiind îngreunat. Pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, marţi, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla.

Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 29 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al dimineţii de miercuri, se acţiona pe 27 de drumuri judeţene, cu 18 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 130 de tone de material antiderapant.

Pe șoselele situate în zona Turda şi în cea de munte, marţi s-a intervenit pe 10 drumuri judeţene, cu 8 utilaje. La această oră se acţionează, inclusiv prin revizii, pe șase drumuri judeţene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 200 tone de material antiderapant.

În zona Dej, marţi s-a intervenit pe cinci drumuri judeţene, cu un utilaj. Se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă şi cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza