Numărătoare inversă pentru avizele la centura metropolitană. Lipsesc doar cinci

Numărătoare inversă pentru avizele la centura metropolitană. Lipsesc doar cinci

27 de avize au fost obținute pentru centura metropolitană a municipiului Cluj-Napoca, din totalul de 32 câte sunt necesare proiectului.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean a precizat, la ZIUA LIVE, că în ultimele săptămâni instituția pe care o conduce s-a implicat în urgentarea obținerii avizelor pentru mai multe proiecte importante de infrastructură.

”La stadiul de studiu de fezabilitate au fost obținute 27 de avize din totalul de 32, în condițiile în care documentațiile s-au depus la începutul lunii februarie, deci lucrurile au mers foarte bine. Cele cinci avize care se mai așteaptă sunt în faza finală. Ne-am dat tot concursul pentru proiect, la fel cum am făcut și cel privind linia electrificată Cluj - Oradea, unde din 18 avize mai sunt doar patru de obținut”, a spus acesta.

Prefectul a adăugat că s-a progresat și în cazul proiectului pentru drumul expres care să lege, pe la Tureni, Cluj-Napoca de Autostrada Transilvania. ”Drumul expres este în reproiectare pentru că va crește numărul de benzi de una pe sens la două, apoi va intra și acesta în avizare, organizarea licitației pentru execuție. Termenul de realizare, după ce se parcurg acest etape, este de 16 luni”, a spus Mircea Abrudean.

Comenteaza