O nouă rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Unde vor merge mai mulți bani

O nouă rectificare bugetară la Consiliul Județean Cluj. Unde vor merge mai mulți bani

Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al Judeţului Cluj pe anul curent va fi supus dezbaterii și votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de miercuri, 27 iulie 2022.

Conform referetatului de aprobare, Școala Gimnazială Specială C.R.D.E.I.I solicită sprijin financiar în valoare de 400.000 de lei pentru reparații curente curtea școlii, având în vedere deteriorarea foarte mare a gardului existent și a curții, ca urmare a lucrărilor de reabilitare termică a clădirii școlii.

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa solicită sprijin financiar pentru achiziționarea a 750 mc lemne de foc. Astfel, se propune aprobarea suplimentării bugetului pe anul 2022 pentru Spitalul Borșa cu suma de 300.000 de lei.

Spitalul Clinic de Recuperare Cluj solicită sprijin financiar în valoare de 400.000 de lei în vederea realizării DALI-ului și a unei părți din execuția lucrării aferentă instalației de climatizare pentru blocul operator.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca a solicitat suplimentarea bugetului de venituri din alocații bugetare cu suma de 45.000 de lei pentru obiectivul ”Reabilitare centrală termică prin înlocuirea cazanelor la Pavilion A”.

De asemenea, Compania de Apă Someș S.A. a comunicat virarea sumei de 444.000 de lei reprezentând impozit pe profit, suplimentar față de prevederile cuprinse în bugetul pe anul 2022 .Ca urmare, se propune aprobarea suplimentării bugetului de venituri și cheltuieli cu suma repsectivă.

Potrivit aceluiași referat, prin această rectificare de buget se asigură fondurile necesare pentru gestionarea optimă a fondurilor alocate instituțiilor din domeniul sănătății,  învățământului și asistenței sociale de sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.

Comenteaza