Şofer pericol public: fără drept de a conduce, s-a urcat la volan, a rănit un copilaş de doar 2 ani şi a refuzat să coopereze cu oamenii legii

Şofer pericol public: fără drept de a conduce, s-a urcat la volan, a rănit un copilaş de doar 2 ani şi a refuzat să coopereze cu oamenii legii
Un copilaş de doar doi ani şi cinci luni a fost rănit duminică seara, la ora 21:30, într-un accident de circulaţie cauzat de un şofer care a încercat să efectueze o manevră pericoluasă de depăşire.

De vină pentru nefericitul incident este un bărbat de 28 ani din Gârbău care din 5 februarie nu mai are dreptul de a conduce autovehiule pe drumurile publice.

Ignorând acest impediment, şoferul s-a suit la volanul unui autoturism, iar în timp ce se deplasa pe strada Plevnei a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare cu semiremorcă condusă de un bărbat de 59 ani din Săcălaia.

În acest context, el a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o clujeancă de 30 ani. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani a fost proiectat înapoi pe sensul său de mers, unde s-a izbit cu autoutilitara, după care s-a oprit pe trotuarul de pe partea dreaptă a sensului de mers spre str. Branului.

"În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 2 ani si 5 luni, din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de femeia de 30 de ani. Conducătorul auto de 28 ani a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza