ONLINE DEGEABA. Clujenii s-au înghesuit la cozi cât se poate de offline

ONLINE DEGEABA. Clujenii s-au înghesuit la cozi cât se poate de offline
Clujenii au ignorat posibilitatea de a plăti impozitele locale pe internet, pusă la dispoziție de municipalitate.

Din 8 ianuarie, clujenii au pornit să își achite taxele și impozitele locale. Cum se întâmplă în fiecare an, primăriile au fost luate cu asalt, atât în centru, cât și în cartiere. Cozile s-au întins, în cazul structurilor din cartiere, până în stradă.

Sub presiunea cozilor, primarul Emil Boc a mai publicat o dată pe rețeaua de socializare Facebook informații despre modalitățile de plată care exclud statul la coadă la ghișeele primăriei.

"Clujenii au la dispoziție modalități alternative de plată a taxelor și impozitelor locale care se îi scutească de deplasarea fizică la ghișeele primăriei. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:
- online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro
- online, pe site-ul www.ghiseul.ro
- online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care clujenii o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)
- virament bancar în conturile instituției deschise la trezorerie
- direct la ghișeele instituției, numerar sau cu card bancar

Începând de astăzi, 8 ianuarie 2018, ora 08:00, la sediul din Piața Unirii nr. 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 08:30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr. 7 se încasează toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Reamintim contribuabililor că până la data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă) pot beneficia de reducerea de 10% la plata impozitelor locale. Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, se pot găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN, sau accesând link-ul https://www.eprimariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html", a scris primarul, pe rețeaua de socializare.

Etichete
Comenteaza