Opt noi treceri de pietoni vor fi suprailuminate

Opt noi treceri de pietoni vor fi suprailuminate

Primăria Cluj-Napoca continuă proiectul de suprailuminare a trecerilor de pietoni din oraș. Opt noi treceri nesemaforizate vor fi dotate cu sistem de iluminat suplimentar.

Proiectul se află pe masa consilierilor locali. Cele opt treceri de pietoni care vor beneficia de acest sistem de suprailuminare sunt: str. Cardinal Iuliu Hossu – str. Mihai Eminescu, str. Cardinal Iuliu Hossu – str. George Coșbuc, str. George Coșbuc – str. Deva, Splaiul Independenței stație CTP Cluj Arena, Splaiul Independenței – Pod Elisabeta, Splaiul Independenței în față la Opera Maghiară.

Investiția este estimată la 237.000 de lei și presupune montarea la aceste treceri de pietoni a 16 stâlpi și 16 corpuri de iluminat LED și rețea de alimentare aferentă.

Lucrările vor dura circa 10 săptămâni.

Primăria a început proiectul de suprailuminare a trecerilor de pietoni anul trecut, 113 asemenea treceri fiind cuprinse în acest proiect. Dintre acestea 60 de treceri erau deja dotate cu acest sistem de iluminare la începutul lunii octombrie, iar celelalte 53 erau în lucru.

Comenteaza