Oraşul Comoară stârneşte revolta clujenilor: "aşa mizer cum se prezintă acuma nu a fost nicicând"

Oraşul Comoară stârneşte revolta clujenilor:
Lucrările de reabilitare a străzilor, demarate de municipalitatea clujeană, stârnesc reacţii vehemente din partea cetăţenilor revoltaţi de evoluţia acestora. Un clujean acuză primăria că îşi bate joc de locuitorii oraşului.

Acesta se arată indignat de ritmul extrem de lent în care se desfăşoară reabilitarea lor, de mizeria pe care muncitorii o lasă în urma lor, de înaintarea unor termene de finalizare nerealiste şi de calitatea de multe ori slabă a lor. 

Printr-o reclamaţie postată pe portalul domnuleprimar.ro, el trage la răspundere autorităţile locale cu privire la toate aceste aspecte, dând exemplu lucrările de pe strada Memorandumului. 

"Privesc cu stupoare batjocura la care este supus oraşul numit şi "CAPITALA TRANSILVANIEI". Aşa mizer cum se prezintă acuma nu a fost nicicând. Privesc şi mă minunez de ritmul lucrărilor de aşa zisă modernizare de pe str. Memorandumului şi vă intreb domnilor: 

-cum este posibil ca în centrul unui oraş să se înceapă o lucrare care bulversează tot traficul şi să se lucreze în ritmul în care se lucrează (sau nu se lucrează)
-de ce d-nul primar dă termene de finalizare a acestor lucrări, date care nici măcar nu pot fi visate în ritmul în care se lucrează?
-când se vor finaliza aceste lucrări, 30 APRILIE care an?
-mai este necesar să întreb de străzile HOREA, PRIMĂVERII, PLOPILOR, BRĂTIANU, CALEA BACIULUI, B-DUL MUNCII etc?
-este oare necesar să mai amintesc de gropile nenumărate apărute pe lângă linia de tramvai prospăt reabilitată şi unde suntem obligaţi să ne distrugem maşinile?
-care este perioada de garanţie a acestor lucrări şi dacă deficienţele apărute vor mai fi reparate de către cineva?
În speranţa că vom primi cândva un răspuns, vă doresc ...ce îmi doriţi şi dumneavoastră!!!!"
, a transmis el.

Sesizarea sa a fost publicată miercuri, 15 aprilie, iar până în momenul publicării materialului nu a primit un răspuns. 

Lucrările de reabilitare a străzii Memorandumului, parte din proiectul de refacere a infrastructurii Oraşului Comoară, au început la finalul lunii martie. În acest an vor intra în reparaţii nu mai puţin de 40 de străzi din municipiu. 

Comenteaza