Până la finalul anului, vom putea circula pe autostradă de la Gilău la Sibiu

Până la finalul anului, vom putea circula pe autostradă de la Gilău la Sibiu
| Foto: Facebook

Autostrada 10 Sebeș-Turda are mare greutate în infrastructura rutieră a României, deoarece va face legătura între A1 și A3. Ambele loturi (1 și 2) urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului 2021, conform Programelor de Execuție, anunţă Radu Moisin.

Deputatul PNL Cluj, Radu Moisin, spune că până la finalul anului, vom putea circula pe autostradă de la Gilău la Sibiu. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de socializare. 

"Deoarece în ultimul timp a avut mai multe termene amânate, am adresat Ministerului Transporturilor și Infrastructurii 3 întrebări:

  • Progresul actual al lotului 2 din A10 Sebeș-Turda;
  • Posibilitatea deschiderii în cel mai scurt timp posibil a lotului 2 și a porțiunii rămase din lotul 1;
  • Finalizarea nodului rutier Sebeș la termen (30 iunie 2021).

Răspunsul echipei ministeriale a adus vești bune pentru români! În acest moment, lotul 2 este terminat în proporție de 82,29%. Astfel, ambele loturi (1 și 2) urmează să fie finalizate până la sfârșitul anului 2021, conform Programelor de Execuție. De asemenea, și nodul rutier Sebeș urmează să fie dat în trafic în totalitate", a transmis Moisin. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza