Până să repare drumul Făgetului, primăria vrea actualizarea documentelor. În 6 zile, pentru 100.000 lei

Până să repare drumul Făgetului, primăria vrea actualizarea documentelor. În 6 zile, pentru 100.000 lei
Strada Făgetului din Cluj-Napoca va fi modernizată, iar numai documentaţia e estimată la o sută de mii de lei plus TVA. Anunţul a fost publicat azi de primărie, iar cei interesaţi au la dispoziţie mai puţin de o săptămână pentru a depune oferte.

Ofertele pot fi depuse până marţi. Primăria cere actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie, actualizarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie. Strada care urmează să fie modernizată e cuprinsă între intersecţia cu Calea Turzii, până la începutul sectorului de drum administrat de Consiliul Judeţean Cluj - DJ 107R.


"Pentru economia generală a unei societăţi căile de comunicaţie reprezintă unul din factorii principali care favorizează dezvoltarea tuturor sectoarelor de activitate, ele mijlocind mobilitatea oameniior şi a bunurilor materiale, înlesnind accesul pentru exploatarea bogăţiilor naturale, schimbul de mărfuri", motivează Primăria. Modernizarea străzii Fagetului este necesară din cauza stării îmbrăcăminţii rutiere existente, care este degradată ca urmare a îmbătrânirii ei, a creşterii continue a cerintelor traficului rutier cu privire la confortul şi siguranţa circulaţiei, din cauza inexistenţei unui system de colectare a apelor de suprafaţă şi din cauza nedrenării apei din zonele înconjurătoare".

Comenteaza