Parcarea interzisă de mâine pe strada Primăverii. Vezi cum poţi circula

Parcarea interzisă de mâine pe strada Primăverii. Vezi cum poţi circula
Circulaţia maşinilor în cartierul Mănăştur va fi restricţionată de mâine, din cauza lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai, anunţă Primăria Cluj-Naopca.

Strada Primăverii, între Bucium şi Calvaria, se îngustează cu nu mai puţin de şapte metri, din cauza lucrărilor de reabilitare. Astfel, parcarea sau oprirea pe stradă va fi interzisă. "Neconformarea la noua situaţie va atrage după sine sancţiunea ridicării autovehiculelor", ameninţă Primăria. Totodată, locurile de parcare cu abonament de pe strada Primăverii, pe tronsonul dintre podul Calvaria şi Strada Islazului, vor ffi desfiinţate temporar. Este vorba în total de 27 de locuri de parcare cu plată şi 28 de locuri de parcare din imediata vecinătate a catedralei ortodoxe din cartier. Staţiile de taximetrie din zona staţiei de carburanţi Mol şi cele din zona Clăbucet la intersecţia cu Răvaşului vor fi desfiinţate. Mai mult, staţiile de transport în comun vor fi mutate: ultima staţie la venirea dinspre centrul oraşului spre strada Bucium se mută cu aproximativ 100 de metri către intersecţia străzii Primăverii cu  Bucium,

staţia Pritax va fi mutată înainte de intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu, staţia autobuzului de transfer de la Pod Calvaia se va amplasa lângă refugiul de tramvai iar staţia de tramvai de la podul  Calvaria va fi amplasată lângă insula de spaţiu verde care delimitează sensurile de circulaţie de pe strada Primăverii.

Comenteaza