Parcări prin SMS în Cluj, din primăvară VIDEO

Parcări prin SMS în Cluj, din primăvară VIDEO
Clujenii vor putea din primăvară să plătească parcarea printr-un simplu SMS. Aşadar, în loc să aştepte pentru a putea cumpăra un tichet, ei vor face plata direct de pe telefon. Mai mult, tarifele vor rămâne aceleaşi. Cum funcţionează totul aflaţi din reportajul REALITATEA TV Cluj.

Adio tichete de parcare, asta pot spune clujenii care vor putea plăti parcarea printr-un simplu sms. Trimite un mesaj la un număr scurt cu zona în care se află plus numărul de înmatriculare şi plata a fost făcută

Prin acest proiect, Primăria Cluj-Napoca doreşte să elimine timpul pierdut la automatele din parcări

"Proiectul a fost licitat în 6 octombrie iar acum studiem ceea ce oferă cei doi ofertanţi", a explicat reprezentantul Primăriei, Andrada Rarău.

Când sistemul va fi funcţional, şoferii vor putea scăpa uşor de amenzi. Dacă sunteţi foarte ocupaţi şi uitaţi că expiră perioada pentru care aţi plătit parcarea, acest sistem vă trimite un SMS prin care vă anunţă cu 5 minute înainte să expire. Apoi puteţi prelungi din nou perioada, printr-un alt SMS.

Taxa de parcare va rămâne nemodificată după implementarea noului sistem, care va funcţiona în paralel cu sistemul actual de plată.

Vezi detalii în materialul video


Comenteaza