Parking pe opt niveluri, evaluat la 37 de milioane de lei, în Mănăştur

Parking pe opt niveluri, evaluat la 37 de milioane de lei, în Mănăştur
Consiliul Local ar pe ordinea de zi, luni, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru un parking cu două etaje subterane şi şase supraterane.

Consilierii locali ar putea aproba luni indicatorii tehnico-economici pentru noul parking pe care Primăria doreşte să îl ridice între străzile Primăverii şi Aleea Gârbău, la doi paşi de complexul Sirena. Specialiştii au stabilit că parkingul va avea două nivele de subsol şi şase etaje deasupra solului, ultimul însă mai redus din punct de vedere al spaţiului. Suprafaţa construită va fi de 1.532 de metri pătraţi la sol şi de 13.196 metri pătraţi desfăşuraţi. Clădirea va avea 16,40 de metri în cel mai înalt punct al său.

Costul estimat pentru noul parking suprateran din Mănăştur este de 37.223.510 lei, fără TVA. Durata prevăzută pentru realizarea edificiului este de 18 luni. 60 de garaje existente pe spaţiul public urmează să fie dezafectate, dar se vor crea 410 locuri de parcare.

Studiul de fezabilitate a fost terminat de ceva vreme, dar primăria a considerat că preţul este prea mare şi a cerut reanalizarea acestuia.

„S-a finalizat și predat studiul de fezabilitate, dar primăria a solicitat reanalizarea devizului general pentru identificarea de soluții cu prețuri mai scăzute pentru infrastructură", au precizat reprezentanţii municipalităţii săptămâna trecută.

Etichete
Comenteaza