Parking-ul de pe Mehedinţi, inaugurat mâine

Parking-ul de pe Mehedinţi, inaugurat mâine
După mai bine de un an de lucrări, parking-ul de pe strada Mehedinţi va fi inaugurat mâine dimineaţă.

De la inaugurare nu lipseşte Emil Boc, care deschide parcarea la ora 10. Parking-ul de pe Mehedinţi este al treilea parking de cartier din oraş, după cele din zona Minerva în Mănăştur şi de pe strada Băişoara în Gheorgheni.


Lucrările la parking-ul de pe strada Mehedinţi au început în 1 iulie anul trecut, cu două luni de întârziere faţă de data programată, din cauza unor lucrări neprevăzute de deviere a reţelelor de utilităţi. Termenul anunţat atunci erau trei luni de la data începerii construcţiei. Ulterior termenul a fost amânat pentru începutul lunii iunie, de asemenea depăşit.


Parking-ul este o adaptare după proiectul clădirii care trebuia ridicată pe strada Aurel Vlaicu şi care a fost refuzată de clujenii din zonă. Clădirea va avea un demisol, parter şi o terasă şi o capacitate de 120 de locuri.

Parkingul este construit de către Napoca Construcţii, câştigătoarea licitaţiei organizate în 2009 pentru realizarea parkingului de pe strada Aurel Vlaicu, într-un contract în valoare de 2,46 milioane de lei.

 

Comenteaza