Parking-ul de pe Negoiu din Mănăştur, în linie dreaptă. Cât costă şi cine îl ridică

Parking-ul de pe Negoiu din Mănăştur, în linie dreaptă. Cât costă şi cine îl ridică
Parking-ul de pe Negoiu, din Mănăştur, va fi ridicat de aceeaşi firmă care a construit şi parking-ul de pe Băişoara, Construdava. Contractul se semnează azi.

Perioada de contestaţie a licitaţiei a expirat ieri iar contractul se semnează azi, spune primarul Emil Boc. Contractul prevede  proiectarea şi execuţia, astfel că poate demara chiar mâine. Trebuie precizat că firma câştigătoare a licitat un preţ de trei ori mai mic decât alţi competitori.

Constructorul parking-ului, ce va avea 376 locuri de parcare în demisol, parter şi cinci etaje, este asocierea Construdava - ICCO Braşov SRL. Asocierea a ofertat 6,5 milioane de lei, în vreme ce, spre comparaţie, Con-A Sibiu a propus 14 milioane de lei. Întrebat de ce această diferenţă consistentă, primarul Emil Boc spune că licitaţia a fost organizată transparent, pe sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

Contractul de proiectare şi execuţie are o durată de doi ani.

Alte opt firme au participat la contestaţie, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai mic.
Perioada de construcţie este de până la doi ani. Parking-ul va avea demisol, parter şi cinci etaje. "Va descongestiona în bună parte traficul din acea zonă, având în vedere supraaglomerarea de pe Mehedinţi şi Negoiu", spune Boc.

Comenteaza