Pas important pentru realizarea Centrului de Management al Deşeurilor

Pas important pentru realizarea Centrului de Management al Deşeurilor
Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a semnat o autorizaţie importantă pentru acest proiect.

"Mă bucur să pot anunţa clujenii, în două zile consecutive, că am reuşit să deblocăm două dintre problemele majore legate de implementarea Sistemului de Management al Deşeurilor. În paralel cu demararea efectivă a lucrărilor de închidere a celor patru rampe neconforme de deşeuri, am reuşit să deblocăm şi problema, extrem de importantă, a alimentării cu energie electrică a viitorului centru de procesare a deşeurilor", a declarat Tişe.

Astfel, preşedintele CJa semnat autorizaţia de construire necesară pentru alimentarea cu energie electrică a obiectivului de investiţii Centru de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), din zona Tufele Roşii a municipiului Cluj-Napoca.

În baza autorizaţiei emise vor fi executate lucrările de alimentare cu energie electrică, respectiv instalaţia de utilizare a CMID, valoarea investiţiei ridicându-se la 625.919 lei, cu taxa pe valoarea adăugată. Durata de execuţie a lucrărilor va fi de maxim două luni, contractul în acest sens urmând a fi atribuit în cadrul unei licitaţii publice ce va fi demarată în perioada imediat următoare.

Rezolvarea de către CJ a problemei alimentării cu energie electrică a CMID intervine la doar o zi după anunţul oficial făcut de forul administrativ judeţean referitor la demararea concomitentă a lucrărilor efective de închidere a rampelor neconforme de deşeuri din Cluj-Napoca (Pata Rât), Gherla, Turda şi Huedin, preconizate a se finaliza în mai puţin de 12 luni.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza