Paszkany vrea bani de la Consiliul Judeţean pentru stadionul din Gruia

Paszkany vrea bani de la Consiliul Judeţean pentru stadionul din Gruia
Patronul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anunţat, la un post local de televiziune, că nu vrea ca echipa lui să joace pe Cluj Arena, indiferent cât de importante vor fi meciurile pe care le dispută. În schimb, are pretenţia ca administraţia judeţeană să investească bani şi în stadionul Dr. Constantin Rădulescu, astfel încât acesta să poată îndeplini cele mai înalte standarde.

Faptul că echipa CFR nu a fost invitată de la bun început să joace pe Cluj Arena, este un act de nedreptate comis de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Alin Tişe, consideră omul de afaceri Arpad Paszkany. Acum este prea târziu, iar CFR nu mai are de ce să vrea să joace pe noul stadion al Clujului, a mai spus patronul echipei din Gruia.

Mai mult, acesta a atras atenţia, într-o emisiune de la un post local tv, că stadionul Cluj Arena nu are nici o omologare oficială şi că nici o echipă nu-şi va dori să joace pe acest stadion. „Cluj Arena n-are nici o omologare. Avem dovadă de la UEFA în sensul acesta. Să nu ne cheme nimeni să jucăm pe Cluj Arena, că nu poţi să joci nici în preliminariile pentru Europa League. Vă spun clar şi răspicat, nu dorim să jucăm pe Cluj Arena, nici în campionat, nici în cupele europene", a spus patronul CFR.

De altfel, el a arătat că nici naţionala României nu ar fi acceptat să joace pe Cluj Arena, tot din motivul acesta. Paszkany a mers şi mai departe, arătând că aşa cum vechea administraţie a decis că trebuie să investească peste 40 de milioane de euro într-un stadion care nu e omologat, tot aşa va trebui să ajute şi cea de-a doua echipă a Clujului. „Aşteptăm să primim finanţare pentru modernizarea stadionului din Gruia. Aşa cum Universitatea a beneficiat de facilitatea de a evolua pe acest stadionul nou şi noi avem pretenţia să primim fonduri pentru a moderniza stadionul nostru", a spus Paszkany. El a explicat că nu va avea o problemă să transfere arena în patrimoniul administraţiei judeţene, dacă aceasta este condiţia pentru a obţine sprijin financiar de la autorităţile judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu, nu a putut fi contactat pentru a comenta afirmaţiile lui Arpad Paszkany.

 

 

Comenteaza