Patinoarul de pe Platoul Sălii Sporturilor din Cluj și-a deschis porțile pentru sezonul de iarnă

Patinoarul de pe Platoul Sălii Sporturilor din Cluj și-a deschis porțile pentru sezonul de iarnă
| Foto: Facebook/Primăria Cluj-Napoca

În acest sezon de iarnă, clujenii se bucură de un nou patinoar amenajat pe platoul Sălii Sporturilor. Datorită modernizării malurilor Someșului, a fost posibilă înființarea unui târg de Crăciun în această zonă.

Patinoarul de pe platoul Sălii Sporturilor a fost deschis publicului pe 1 decembrie, înlocuindu-l pe cel din Piața Unirii, un loc obișnuit pentru această atracție în perioada sărbătorilor.

În plus, un mini-târg de Crăciun a fost amenajat în zona Plopilor-Grigorescu, începând cu aceeași dată. Patinoarul va fi disponibil pentru public până în mijlocul lunii februarie.

Recent, platoul Sălii Sporturilor a fost redeschis, beneficiind de lucrări de reamenajare și modernizare.

„Dacă tot am făcut platoul astfel încât să fie redat cetățenilor ca spațiu public, și nu pentru mașini, ci pentru ca cetățenii să se bucure de oraș.

Pentru că asta e până la urmă toată filosofia investițiilor din bani publici și bani europeni, să redăm orașul cetățenilor, să redăm spațiile publice cetățenilor, să le oferim cât mai multe posibilități pentru a se bucura de fiecare colțișor de Cluj.

Asta facem și cu malurile Someșului pe distanțe de mulți kilometri, asta facem și în zona centrală, cu proiectele pe care șe desfășurăm avolo, și în Zorilor, unde facem un parc nou, și cu Parcul Feroviarilor, ca să nu mai vorbesc de parcurile pe care le-am terminat deja.

Toate acestea sunt făcute pentru a oferi un plus de calitate vieții oamenilor”, a transmis edilul Emil Boc.

loading...
Comenteaza