Patronii Diferit construiesc un bloc lângă Parcul Central

Patronii Diferit construiesc un bloc lângă Parcul Central

Familia Petri, cea care deține compania de construcţii Diferit din Cluj-Napoca și care a câștigat mai multe licitații în oraș - modernizarea bdului 21 Decembrie fiind cea mai nouă și lăudată de edilul Emil Boc - a primit aprobarea Consiliului Local pentru a ridica un bloc lângă Parcul Central. 

Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca a aprobat, în ședința de marți, 17 octombrie, Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui bloc cu un regim de înălțime 2S+P+2E+R(M) pe strada George Coșbuc nr. 5. Beneficiarii proiectului sunt Nicolae și Daniela Petri, patronii firmei de casă a municipalității – Diferit SRL.

Conform proiectului, blocul va avea 34 de apartamente și un spațiu comercial și 49 de locuri de parcare. Terenul de 1990 de metri pătrați pe care patronii intenționează să construiască blocul, există o clădire care urmează să fie demolată.

Amintim că, familia Petri dorește să construiască peste drum și un aparthotel - cu subsol, parter, trei etaje și mansardă, deservit de 15 locuri de parcare. Proiectul a primit avizul comisiei de urbanism, după lungi discuții în care vecinii arătau probleme legate de accesul comun a două imobile la parcarea subterană și astfel un flux continu de mașini pe la geamurile lor. În final, s-a decis să nu existe această posibilitate.

Comenteaza