Patronii Klausen Burger deschid local pe Piezișă. Va avea 80 de locuri / Profit de 1 milion de euro, anul trecut

Patronii Klausen Burger deschid local pe Piezișă. Va avea 80 de locuri / Profit de 1 milion de euro, anul trecut

Patronii Klausen Burger deschid local pe Piezișă, nr.8. . PUZ-ul proiectului ajunge în Comisia de Urbanism.

Tema de proiectare propune construirea unui imobil cu functiune alimentatie publica, pe un teren aflat in intravilan, cu o suprafata de 398.00 mp aflat in propretatea beneficiarului. Accesul auto si pietonal se va realizeaza in contnuare de pe strada Piezișă, situata pe latura estica a terenului studiat. Regimul de inaltime propus este de (S)+P+E+R.

- 5 locuri de parcare situate la subsolul constructiei: 4 destinate clientilor si 1 destinat personalului,
din care un loc de parcare fiind dotat cu statie de incarcare electrica;
- capacitate totala propusa: 80 locuri la masa.

Proiectant: S.C. ENDORFINA CONCEPT S.R.L.

Klausen Burger

Înfiinţată, în 2010, de Robert Bedo, cu o expeienţă de 20 de ani în industria alimentaţiei publice, Sonia Bedo, licenţiată a facultăţii de Litere din Cluj-Napoca şi Lehel Bota Tihamer, licenţiat în Ingineria şi Managementul Alimentaţiei Publice şi Agroturism, afacerea a pornit de la dorinţa celor trei antreprenori de a aduce pe piaţa din Transilvania o bere artizanală care să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi.

Investiţia de 600.000 de euro a fost necesară pentru o fabrică aflată în incinta unui restaurant cu terasă. În total, este vorba de o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi din care fabrica propriu zisă ocupă 150 de metri pătraţi.

Indicatori financiari 2022

  • Număr angajați: 73  
  • Cifră de afaceri: 15.268.177 RON
  • Profit 2022: 3.957.856 RON  

 

Comenteaza