Video Foto Pe ploaie se lucrează "Diferit" la Cluj-Napoca: Un km de stradă blocată pe 21 Decembrie şi o mână de muncitori cu un singur utilaj

Dacă plouă, la Cluj-Napoca se lucrează "Diferit". E adevărat că nu ne plac lucrările de mântuială făcute pe ploaie torenţială, dar ieri nu a turnat cu găleata prin oraş, şi totuşi, muncitorii Diferit erau păstraţi la odihnă, pentru zile mai însorite.

Bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca se află în plină modernizare, doar că pe şantier nu prea e plin, ci cam suflă vântul când dă ploaia prin oraş. Clujenii se plâng că se înghesuie pe câteva benzi, în timp ce pe banda în care ar trebui să fie demarate lucrări intense se cam stă degeaba. 

"Într-un kilometru cu lucrări la B-dul 21 Decembrie 5 muncitori și un singur utilaj al firmei Diferit la treabă. Felicitări actualei administrații locale și firmei Diferit pentru bătaia de joc și disprețul arătat contribuabilului clujean", a postat un clujean pe grupul de Facebook Clujul Civic. 

Reacţiile altor clujeni la lucrările care se efectuează pe una dintre cele mai mari artere de circulaţie din municipiu nu au întârziat să apară.
"Vă aşteptaţi să muncească pe ploaie?"
"Diferit lucrează diferit. Câte chitanțe i-o fi tăiat Boc pt. întârzieri?"
"Pe B-dul Muncii, cei de la Diferit schimbă un capac de canal în 3 săptămâni, atunci la ce să ne aşteptăm în centru - Măraşti? Sau poate o dat de filonul de sare de la podul Porţelanului..."
"Bătaie de joc la adresa fraierilor plătitori de taxe și impozite..."

Unii spun că postarea e răutăcioasă şi că, dacă ar fi fost full de muncitori pe stradă, în condiţiile în care plouă torenţial, postarea ar fi sunat "lucrări de mântuiala, uitaţi cum asfaltează primăria, pe ploaie" şi că de fapt lucrările ar fi în grafic.

Clujeanul care a făcut filmarea spune că pe parbriz se vedea clar că nu ploua torenţial, dar promite că va trece pe acolo într-o zi cu soare, în care nu plouă, ca să numere muncitorii la lucru şi râvna lor. "În câteva zile nu o să mai plouă şi o să revin cu altă filmare în care o să vedeţi că activitatea pe şantier e la fel de redusă. Sunt curios ce scuze vor inventa cei care acum pun activitatea scăzuta din şantier pe seama vremii". 

Modernizarea Bulevardului 21 Decembrie, care este cel mai mare șantier din zona centrală, are ca termen de finalizare, luna aprilie a anului viitor. Primăria Cluj-Napoca urmărește îmbunătăţirea eficienţei transportului public în comun, timpilor săi de parcurs, accesibilităţii, transferului către acesta de la autoturismele personale, precum şi a transferului de la autoturisme către modurile nemotorizate de transport.

Comenteaza