Video Peste 20 de zboruri revin pe Aeroportul Cluj din martie. Care este cea mai solicitată destinație externă

Peste 20 de zboruri revin pe Aeroportul Cluj din martie. Care este cea mai solicitată destinație externă

În data de 28 martie începe programul de vară al Aeroportului din Cluj și se vor relua nu mai puțin de 21 de destinații care au fost suspendate.

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre zborurile care sunt programate să revină în perioada următoare, în capitala Transilvaniei.

„În ceea ce privește traficul acum, avem 16 destinații. Se va relua treptat, lucrăm alături de companiile aeriene la reluarea traficului, în luna februarie se vor mai adăuga 2 destinații. În luna martie se vor reîntregi foarte multe destinații. Lufthansa va reveni cu Frankfurt-Cluj în data de 4 martie.

Sperăm că odată cu programul de vară care va începe aproximativ în 28 martie, va crește și traficul. Pot să spun că din luna martie se vor relua 21 de destinații pe Aeroportul Cluj. Munchen în 28 martie, Varșovia în 29 martie și foarte multe destinații solicitate care au fost suspendate din cauza pandemiei”, a declarat la ZIUA LIVE, David Ciceo.

Printre destinațiile care se vor relua de la sfârșitul lunii martie mai sunt: Viena, Memmingen, Bologna, Nurnberg, Zaragoza, Bari, Alicante, Larnaca, Tel Aviv, Liverpool, Veneția, Frankfurt, Hamburg.

„Noi actualizăm lista constant, dar având în vedere modificările și condițiile din anumite țări s-ar putea să mai amâne începerea unor destinații. Asta este ce avem în acest moment și ce vând deja companiile aeriene. Cu toate restricțiile legate de Brexit, totuși Londra rămâne cea mai bună destinație externă de pe Aeroportul Cluj. În acest moment nu trebuie viză pentru intrare, ci doar pentru muncă, iar din toamna acestui an românii vor putea călători doar cu pașaportul în Marea Britanie”, a precizat președintele asociației Aeroporturilor din România.

Comenteaza