Peste 60 de locuri noi de parcare şi spaţiu de joacă nou, în cartierul Plopilor VIDEO

Peste 60 de locuri noi de parcare şi spaţiu de joacă nou, în cartierul Plopilor VIDEO
Un număr de 67 de locuri noi de parcare, 30 de stâlpi de iluminat, dar şi un parc de joacă pentru copii şi mişcare în aer liber au fost inaugurate oficial astăzi în cartierul Plopilor, în cadrul unui proiect de modernizare a aleilor şi străzilor dintre blouri, derulat de Primăria Cluj-Napoca.

Totodată au fost asfaltate aleile şi străduţele din zonă, în suprafaţă totală de 3.465 metri pătraţi, au fost modernizate cele 4 puncte de colectare a gunoaielor şi a fost curăţat cursul de apă care străbate zona.

Lucrările au durat două luni jumătate, conform primarului Sorin Apostu.

Investiţia este de 1,95 milioane de lei, la care se adaugă 145.000 de lei pentru parcul de joacă şi este prima finalizată din cadrul proiectului „300 de alei şi străzi între blocuri", derulat de Primăria clujeană.

„Aceste proiecte presupun reapararea tuturor aleilor, noi locuri de parcare, extinderea iluminatului public, locuri de joacă şi spaţii pentru fitness", a precizat primarul Clujului, Sorin Apostu.

Edilul a specificat că în prezent se lucrează la amenajări similare celei inaugurate astăzi, tot în cadrul proiectului „300 de alei...", în cartierele Mănăştur, zona străzilor Mehedinţi şi Parâng, Grigoresu, Gheorgheni, Între Lacuri.

"Iniţiativa este bună, ar mai fi trebuit nişte coşuri de gunoi, acolo unde au apărut locuri noi de parcare", a precizat Dorina, pensionară.

Comenteaza