Peste 650 de rampe ilegale la Cluj-Napoca. Amenzi pana la 10.000 lei

Peste 650 de rampe ilegale la Cluj-Napoca. Amenzi pana la 10.000 lei

Peste 650 de rampe ilegale de gunoi au fost depistate, pe raza municipiului Cluj-Napoca, anul trecut, conform viceprimarului Dan Tarcea.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Au fost indetificati cei care au aruncat gunoiul ilegal, amendati si pusi sa curete mizeria facuta. Amenzile pentru aruncarea ilegala a deseurile sunt cuprinse intre 6.000 si 10.000 lei.

Primăria municipiului Cluj-Napoca pune la dispoziția clujenilor două puncte de colectare a deșeurilor, pe strada Bucium fn din cartierul Mănăștur (în vecinătatea autobazei CTP) și pe strada Fabricii fn din cartierul Mărăști (sub pod Fabricii, cu intrare din strada Septimius Severus).

Orarul de funcționare a punctelor de colectare separată a deșeurilor este de luni până vineri între orele 09.00-17.00 și sâmbăta între orele 08.00-14.00. În perioada de vară programul va suferi modificări, care vor fi comunicate ulterior.

Deșeurile care sunt aduse de către cetățeni, personal, în aceste centre de colectare se preiau cu titlu gratuit. Totodată, operatorii de salubrizare pot prelua, deșeurile de la domiciliu, la solicitarea deținătorilor, persoane fizice, gratuit sau contra cost, conform tarifelor în vigoare la nivelul municipiului Cluj Napoca.

Ghidul care cuprinde informații pentru cetățeni, privind predarea deșeurilor la punctele de colectare separată a deșeurilor de la populație din municipiul Cluj Napoca și colectarea deșeurilor de la domiciliu este afișat și pe site-ul Primăriei municipiului Cluj Napoca, la secțiunea Mediu/Salubritate/Colectarea selectivă a deșeurilor: https://files.primariaclujnapoca.ro/2019/12/13/GHID-Puncte-colectare-deseuri-Cluj-Napoca-FINAL.pdf

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza