Piaţă volantă de legume în Zorilor

Piaţă volantă de legume în Zorilor
O piaţă volantă de legume şi fructe de la producători va fi organizată din această săptămână şi în cartierul Zorilor, ultimul cartier din oraş unde nu a fost organizată până acum o astfel de piaţă, anunţă Primăria.

Piaţa volantă va fi organizată în Zorilor pe strada Ceahlău la intersecţia cu strada Cireşilor, miercuri între orele 15 şi 19. Accesul fermierilor în piaţă se face cu o oră mai devreme, la ora 14. Aceasta este a şasea piaţă volantă organizată în cartierele din Cluj-Napoca, după cele din Grigorescu - în piaţa 14 iulie, Gheorgheni - la capătul liniei de troleibuz 3, Andrei Mureşanu în piaţa Engels, Mănăştur - la ruina fostului viitor spital de urgenţă şi la Sala Sporturilor, sâmbăta. Singurul cartier care nu are încă o piaţă volantă este Mărăşti, cel mai arid cartier al oraşului.


"Producătorii au obligaţia să dovedească calitatea de producător agricol şi să păstreze curăţenia în spaţiul pus la dispoziţie de Primărie. În cazul în care aceştia vor încălca angajamentul luat faţă de Primărie, vor fi evacuaţi şi nu li se va mai permite accesul în această piaţă volantă. Primăria municipiului Cluj-Napoca nu va impune preţurile de referinţă valabile pentru celelalte pieţe agroalimentare administrare de municipalitate", explică Primăria.


Iată programul săptămânal al pieţelor volante:
Luni - Piaţa Ion Agârbiceanu (fosta Engels) - program între orele 15.00 şi 19.00
Marti - cartierul Grigorescu, Piaţa 14 Iulie - program între orele 15.00 şi 19.00
Miercuri - cartierul Zorilor, str. Ceahlău - program între orele 15.00 şi 19.00
Joi - cartierul Gheorgheni, capătul liniei 3 - program între orele 15.00 şi 19.00
Vineri - cartierul Mănăştur, strada Bucium f.n. - program între orele 15.00 şi 19.00
Sâmbătă - platoul Sălii Sporturilor - program între orele 07.00 şi 15.00

Comenteaza