Foto Plantări de copaci în zona Expo Transilvania

Plantări de copaci în zona Expo Transilvania

Un copac aduce un plus de sănătate și un pic de bucurie în viața de zi cu zi. Proiectul parcului „Aurel Vlaicu" e realizat de Eco Garden Construct.

O nouă acțiune de plantare de arbori, în parcul „Aurel Vlaicu", vineri, în cadrul parteneriatului „PLANTĂM ca să RESPIRĂM” realizat între Primăria municipiului Cluj-Napoca și compania Lukoil. Cei 9 arbori de talie foarte mare plantați vor intra în proprietatea Municipiului Cluj-Napoca cu titlu gratuit.

Arborii au fost furnizați de Eco Garden Construct, cel mai mare importator de plante de talie medie și mare din România.

Până la sfârșitul acestui an, Primăria continuă realizarea unui amplu proces de înverzire pe raza municipiului. În perioada următoare vor fi plantați 200 de arbori: platani, tei argintii și aceri, în multiple parcuri și zone verzi din oraș. De asemenea, vor fi plantate 5000 de fire de gard viu și 5000 de fire de hibiscus. În vederea regazonării și reamenajării unor spații verzi degradate vor fi achiziționate 500 kg de semințe de gazon și 500 mp de gazon rulat.

Valoarea totală a materialului dendrologic achiziționat în toamna acestui an este de 367.493,50 lei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza