Poliţia Locală trece la verificări pentru constructorii care vor intrarea în legalitate

Poliţia Locală trece la verificări pentru constructorii care vor intrarea în legalitate
Comisia de Urbanism din Cluj a decis astăzi că nu se va mai accepta documentaţia pentru proiecte care vizează intrarea în legalitate a unor proiecte imobiliare deja ridicate, fără constatarea situaţiei în teren de către Poliţia Locală.

Comisia de Urbanism a decis că nu va mai fi acceptată documentaţia pentru proiecte care vizează intarea în legalitate dacă aceasta nu va fi însoţită şi de o constatare a Poliţiei Locale.

Precizarea a fost făcută de către primarul interimar, Radu Moisin, în contextul în care la Comisia de Urbanism a fost prezentat un caz în care se cerea autorizaţia a şase locuinţe de pe strada Teodor Pallady.

"În 2008 am încheiat un antecontract de vânzare-cumpărare cu o firmă, care ulterior a falimentat. Aceasta s-a obligat să ne dea totul la cheie. După faliment a durat cam un an de zile până când ne-am primit autorizaţiile pentru teren. Firma ne-a lăsat cu problemele nerezolvate şi cu casa ridicată", au explicat reprezentanţii locatarilor.

Cazul a fost reprogramat de către Comisia de Urbanism, după ce Poliţia Locală va realiza constatarea.

Comisia de Urbanism a întors din drum, din acelaşi motiv, şi un  alt proiect care viza reamplasarea construcţiei autorizate de pe strada Fânaţelor.

Comenteaza