Poliţiştii locali au descins în Mănăştur ca să împartă amenzi

Poliţiştii locali au descins în Mănăştur ca să împartă amenzi
Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au descins ieri în cartierul Mănăştur, unde au împărţit amenzi: 52 de procese verbale, în valoare totală de 22.700 de lei.

Acţiunea a urmărit verificarea respectării legilor disciplina în construcţii, protecţia mediului şi igienizare, activitatea de comerţ şi de taximetrie. Un număr de 12 construcţii au fost verificate de inspectororii Serviciului Control Urbanism şi disciplină în construcţii, iar proprietarii a cinci dintre ele au primit somaţii pentru prezentarea documentelor. În două cazuri au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenţiei pentru amplasarea unor panouri publicitare pe proprietate privată, fără autorizaţie de construire. Valoarea amenzilor aplicate a ajuns la 2.000 de lei.

Alte 18 procese verbale de constatare a contravenţiei au fost întocmite de către inspectorii de la Serviciul Control protecţia mediului şi igienizare pentru nereguli precum lipsa contractelor de salubritate, depozitări pe domeniul public, neîntreţinerea curăţeniei în incinta organizărilor de şantier sau parcarea autoturismelor pe spaţii verzi. Amenzile au ajuns la 10.700 de lei.

Astfel de acţiuni tematice vor fi organizate în toate cartierele municipiului, anunţă Primăria Cluj-Napoca.

 

Comenteaza