Poliţiştii locali, în stradă de Paşte

Poliţiştii locali, în stradă de Paşte
Cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătorile Pascale în perioada 16-17 aprilie 2017, un număr de 126 poliţişti locali vor asigura măsuri de ordine publică și fluidizare trafic rutier şi pietonal, în zona a 30 de lăcaşe de cult de pe raza municipiului.

Misiunile politiștilor locali au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Poliția locală recomandă cetățenilor:

  • Să adopte un comportament preventiv, pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare!
  • Să manifeste atenţie sporită asupra banilor sau altor obiecte personale, în zonele aglomerate!
  • Să nu poarte portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei, în sacoşă sau la vedere, ci în poşete, borsete sau în buzunarele interioare ale vestimentaţiei!
  • Pietonii să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.
  • Conducătorii autovehiculelor să parcheze doar în locurile special amenajate!
  • Dacă asistă sau au cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale să sune la nr. de telefon 0264/598784, 0264/955 sau 0264/984.

 

 

 

Comenteaza