Pregătiţi de frig: regia de termoficare porneşte căldura după trei zile de temperaturi sub 10 grade VIDEO

Pregătiţi de frig: regia de termoficare porneşte căldura după trei zile de temperaturi sub 10 grade VIDEO
Regia de Termoficare din Cluj-Napoca va începe furnizarea căldurii doar după ce, timp de trei zile consecutiv, afară se vor înregistra sub 10 grade Celsius. Reprezentanţii regiei spun, însă, că se vor consulta şi cu asociaţiile de proprietari.

Specialiştii clujeni au efectuat deja toate reviziile şi probele tehnice pentru a se asigura că instalaţiile funcţionează fără probleme.


"Noi suntem pregătiţi în orice moment să începem furnizarea căldurii atunci când temperaturile vor coborâ semnificativ. există între-devăr prognoze meteo că la acest sfârşit de săptămână vor veni ploile şi va fi destul de frig", spune directorul tehnic Ioan Moldovan.

Clujenii se gândesc cu groază să dea drumul la căldură, din cauza preţurilor ridicate. "Sinceră să fiu io-s singură şi nu mi-i frig, da unde sunt copii...", spune o clujeancă.


"Unde suntem persoane care suntem singure nu avem copii îţi iei o vestă şi te acomodezi. Dar unde-s copii care trebuie schimbaţi, unde-s bătrâni care trebuie spălaţi se poate şi un pic de căldură, pişcat", adaugă o alta.

RAT solicită clujenilor care au efectuat diferite lucrări individuale la reţeaua de încălzire să le încheie în regim de urgenţă. 

Reporter: Claudia Romitan
Imagine: Răzvan Ţupa

Comenteaza