Foto Premieră la Câmpia Turzii! Primăria plătește 12 mil. lei pe autobuze hibride

Premieră la Câmpia Turzii! Primăria plătește 12 mil. lei pe autobuze hibride
| Foto: Facebook.com/primaria.campiaturzii
Premieră la Câmpia Turzii! Primăria plătește 12 mil. lei pe autobuze hibride
Premieră la Câmpia Turzii! Primăria plătește 12 mil. lei pe autobuze hibride
Premieră la Câmpia Turzii! Primăria plătește 12 mil. lei pe autobuze hibride

Cele 7 autobuze hibride sunt așteptate să ajungă în Câmpia Turzii pe la începutul lunii septembrie.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Așadar, luni, 10 ianuarie 2022, la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii a fost semnat contractul de furnizare a celor 7 autobuze urbane cu propulsie hibridă diesel - electrice, care vor deservi societății Transport Local Public Câmpia Turzii SRL.

Titularul contractului de furnizare a autobuzelor este societatea, Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o, care va pune la dispoziția Municipiului Câmpia Turzii cele 7 autobuze, dotate cu sistem de ticketing și localizare GPS, cel târziu până la data de 10.09.2022.

Valoarea investiției este de 12.390.000,00 lei + TVA și va fi suportată din fonduri europene, în baza proiectului „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii” – aflat în implementare.

Marcăm astăzi o nouă premieră pentru Municipiul Câmpia Turzii. Avem companie de transport public, vom avea un parc auto de 7 autobuze hibrid NOI și un sistem de transport public propriu, pentru prima dată în municipiul nostru. Aștept cu nerăbdare livrarea autobuzelor, de către partenerii de la Solaris și sunt convins că feedback-ul pe care îl vom primi de la cetățeni va fi extraordinar. După operaționalizarea autobuzelor, acestea vor circula, în prima etapă doar în interiorul Municipiului Câmpia Turzii”, a afirmat Dorin Lojigdan, primarul din Câmpia Turzii.

Conform reprezentanților primăriei Câmpia Turzii, autobuzele livrate de societatea Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o deservesc mai multe municipii mari din România, iar calitatea acestora este recunoscută la nivel internațional, atât în ceea ce privește fiabilitatea, cât și siguranța.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza