Primăria Apahida suspendă abonamentele de transport pentru elevi, studenți și pensionari

Primăria Apahida suspendă abonamentele de transport pentru elevi, studenți  și pensionari
| Foto: Facebook/ Primaria Apahida

Pentru a descuraja deplasările cu mijloacele de transport în comun în această perioadă Primăria Apahida a decis să recurgă la suspendarea abonamentelor acordate pentru elevi, studenți și pensionari. 

”Primăria comunei Apahida are în vedere suspendarea abonamentelor pe mijloacele de transport -linii metropolitane pentru pensionari , elevi și studenți până la ieșirea din situația crizei generată de COVID-19.
Avem în vedere atât protejarea stării de sănătate a populației la care am făcut referire mai sus prin reducerea deplasărilor pe mijloacele de transport în comun , cât și asigurarea mijloacelor financiare pentru aplicarea măsurilor Ordonanți Militare nr. 2 / din 21.03.2020”, se precizează într-un mesaj al primarului Grigore Fati.

Este prima primărie din județul Cluj care anunță această măsură. 

De asemenea, Primăria Apahida a comnunicat că se interzice pescuitul pe toate lacurile din Câmpenești inclusiv pontoane, începând cu 24 martie 2020.

Primarul Grigore Fati a emis, totodată, o decizie privind anularea activităților dedicate Zilelor Comunei Apahida, Fiii satului Dezmir și Pata. Banii alocați inițial pentru culte, cultură și sport vor fi redirecționați acum spre aplicarea măsurilor de combatere a COVID-19.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza