Video Primăria Cluj-Napoca demolează un bloc construit ilegal de țeparul Onuc. Locatarii protestează

Primăria Cluj-Napoca demolează un bloc construit ilegal de țeparul Onuc. Locatarii protestează

Primăria Cluj-Napoca a anunţat demolarea unui bloc construit ilegal în oraș, în cartierul Europa, în urma unei sentințe definitive a instanței. Locatarii cer amânarea demolării, pe motiv că vor rămâne pe drumuri în pragul iernii.

"Cluj-NAPOCA - orașul de 5 stele, cu un urbanizare de ev mediu - demolarea unui bloc de pe strada Miko Imre", a scris Ilie-Alin Coleșa pe Facebook, care a postat și un video de la fața locului. 

Patru familii care au apucat să se mute în apartamentele nefinisate au primit somații să părăsească locuințele, sentința fiind din 2019, însă blocul a fost marcat corespunzător ca fiind în proces de demolare abia recent. 

Blocul de pe strada Miko Imre, nr, 12-14, a fost ridicat de Traian Onuc, țeparul imobiliar cunoscut în toată România pentru afacerea "Tower". Onuc, pe numele lui anterior Traian Floarea Ianson (n.red. și-a schimbat numele în instanță pentru a putea continua activitățile infracționale) a înșelat zeci de oameni cu apartamente în blocuri fără autorizație (două situate pe strada Miko Imre nr. 14 și un alt bloc amplasat pe strada Fabricii nr. 67). Acesta a fost arestat la începutul anului 2023 pentru înșelăciune, alături de un complice, Pavel Jașcău, dar a fost plasat, în luna iulie, sub control judiciar de către Tribunalul Cluj. Onuc este trimis în judecată de Judecătoria Cluj-Napoca pentru acuzațiile de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată,

 

Comenteaza