Primăria Cluj preia străzile private, de săptămâna viitoare. Cu 3 CONDIŢII!

Primăria Cluj preia străzile private, de săptămâna viitoare. Cu 3 CONDIŢII!

Proiectul de hotărâre care flexibilizează modalitatea de preluare a străzilor private din municipiu în proprietatea publică a oraşului urmează să fie adoptat săptămâna viitoare. 

Proiectul de hotărâre privind "trecerea terenurilor proprietate privată, cu destinația de drum deschis circulației publice, în proprietatea publică a municipiului Cluj-Napoca" va fi supus votului consilierilor locali în şedinţa de luni, 15 aprilie 2019. 

"Drumul trebuie să fie deschis circulaţiei publice, terenul reglementat prin PUZ sau PUD. Drumul trebuie să fie realizat. Îl vom prelua în ampriza existentă. Proprietarii vor trebui să semneze o cerere (individual sau colectiv), la care se ataşează extrasul CF, şi să facă la notar actul de renunţare sau donaţie.

Documentele se depun la Primărie, noi le verificăm, şi după ce avem adoptat HCL-ul, a doua zi putem merge să astupăm gropi, să intre serviciul de salubritate, să punem iluminat stradal şi apoi să trecem la alte lucrări de infrastructură care au nevoie de autorizaţie de construire", a explicat primarul Clujului, la final de martie 2019, la ZIUA LIVE, rugându-i pe cei interesaţi să înceapă demersurile legale: "Primul venit, primul servit". 

Primăria Cluj preia străzile private, de săptămâna viitoare. Cu 3 CONDIŢII!

Ultima stradă privată intrată în proprietatea municipalităţii clujene, în 2016, este Edgar Quinet.

Comenteaza