Primăria repune în funcţiune stâlpişorii la intrarea pe Piezişă

Primăria repune în funcţiune stâlpişorii la intrarea pe Piezişă
Primăria din Cluj-Napoca a repus în funcţiune cei doi stâlpişori retractabili de la capetele străzii Piezişă, ca să interzică accesul maşinilor pe stradă, cu excepţia riveranilor.

 

De asemenea, s-a instituit sens unic pe tronsonul cuprins între aleea auto aflată la mijlocul străzii Piezişă şi strada Clinicilor, sensul fiind de coborâre, în scopul creşterii siguranţei şi fluidizării circulaţiei rutiere şi pietonale, anunţă instituţia.

În urma instituirii acestor noi reglementări, maşinile nu mai au acces pe strada Piezişă dinspre strada Clinicilor. Pentru a ajunge pe strada Piezişă, venind dinspre cartierul Mănăştur, se va circula ori pe strada Mărginaşă şi apoi pe strada B.P. Haşdeu, ori prin zona centrală a oraşului, folosind străzile Republicii, Ion Creangă şi apoi B.P. Haşdeu. Pe celălalt tronson al străzii Piezişă, cuprins între aleea auto aflată la mijlocul străzii Piezişă şi strada B.P. Haşdeu, circulaţia rutieră se va desfăşura în continuare în dublu sens.

Accesul cu vehicule pe zona restricţionată prin stâlpişori retractabili a străzii Piezişă se va putea efectua numai dinspre strada B.P. Haşdeu şi numai de către riveranii care deţin coduri de accesare a celor doi stâlpişori mobili. De asemenea, pe această stradă oprirea şi staţionarea vehiculelor rămân în continuare interzise, atât pe trotuare, cât şi pe carosabil.

Comenteaza