Primăria va răspunde cu POZE la sesizările făcute prin aplicația My Cluj

Primăria va răspunde cu POZE la sesizările făcute prin aplicația My Cluj

Clujenii vor primi ca răspuns la sesizările făcute prin aplicația My Cluj şi un mesaj care va include o fotografie cu remedierile solicitate. Anunţul a fost făcut de către edilul Emil Boc. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Primaria Cluj-Napoca pune la dispozitia cetatenilor municipiului o aplicatie prin intermediul careia pot transmite sesizarile direct catre municipalitate.

Aplicatia My Cluj este gratuita si poate fi descarcata de pe dispozitivele de tip smartphone care folosesc sistemele de operare Android sau iOS. De asemenea, aplicatia este disponibila si in varianta pentru desktop si poate fi accesata pe mycluj.e-primariaclujnapoca.ro sau de pe website-ul Primariei www.primariaclujnapoca.ro.

Începând cu această lună, clujenii vor primi ca răspuns la sesizările făcute şi un mesaj care va include o fotografie cu remedierile solicitate. Anunţul a fost făcut de către edilul Emil Boc. 

Pentru a asigura o mai mare operativitate in buna gestionare a solutionarii sesizarilor, aplicatia My Cluj este integrata cu INFOCET-sistemul intern de management al documentelor, ceea ce inseamna ca sesizarile ajung direct la Serviciul de specialitate din cadrul Primariei responsabil cu solutionarea lor, de la care se va primi si raspunsul.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza