Primarii din România fac schimb de idei la Cluj

Primarii din România fac schimb de idei la Cluj

Primarii din marile orașe ale României se întâlnesc la Cluj-Napoca pentru schimburi de bune practici în domeniile cultural și creativ. După ediţia din 2017 a conferinţei, "reţeta Oradea" de refaţadizare a fost implementată la Cluj-Napoca, iar bugetarea participativă a primarului Emil Boc a fost copiată în alte oraşe din ţară. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cea de-a doua ediţie a "Conferinței de bune practici în administrația locală", organizată de Centrul Cultural Clujean, va avea loc în 29 septembrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Până în acest moment pe lista participanţilor se numără primarii din Sibiu (Astrid Fodor), Timişoara (Nicolae Robu) şi Iaşi (Mihai Chirica). 

"Conferința este o ocazie unică să aflăm direct de la primarii marilor orașe ale țării cum au reușit să implementeze cele mai interesante proiecte administrative în domeniile cultural și creativ. Discuțiile din cadrul evenimentului vor fi libere, încurajăm schimbul de experiențe si cât mai multe întrebări. Avem 70 de locuri disponibile pentru cei interesați de subiectul dezvoltării orașelor", transmit organizatorii. 

Conferința de bune practici în administrația locală este o inițiativă a CCC dedicată orașelor românești, parte din rețeaua culturală a orașelor europene ale cărei baze au fost, de asemenea, așezate la Cluj-Napoca în 2017. Delegații din 15 orașe europene au căzut de acord să își unească eforturile cu scopul de a realiza și livra programe culturale mult mai bune și mai competitive.

VEZI şi Reţeta Oradiei pentru “Marea refaţadizare”. Sfatul lui Bolojan pentru Boc: "reabilitaţi cu forţa!"

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza