Primarul Boc, cu autobuzul: Biletul rămâne în buzunar

Primarul Boc, cu autobuzul: Biletul rămâne în buzunar
| Foto: playtech.ro

În prima “Vineri verde”, în care transportul public din Cluj e gratuit, primarul s-a dat cu autobuzul alături de clujeni.

Edilul a interacționat și cu o parte dintre pasagerii autobuzului și s-a bucurat când aceștia i-au confirmat că au auzit despre acțiunea „Vinerea Verde”: „Știe lumea că se circulă fără bilet? Ahh.. vedeți că se știe, se știe, mulțumim”.

„De astăzi, implementăm programul „Vinerea Verde”, adică în fiecare zi de vineri se circulă gratuit pe transportul în comun din Cluj-Napoca. În vinerea verde, mașina sta acasă, circulăm cu transportul în comun. Biletul, la fel, rămâne în buzunar și printr-un transport de calitate sperăm să avem o viață mai bună și mai sănătoasă la Cluj-Napoca” le transmite Emil Boc, clujenilor.

Vineri, 18 iunie 2021, a fost prima zi în care se poate circula gratuit pe mijloacele de transport din Cluj-Napoca. Campania a fost promovată sub sloganul ”STOP! Azi mașina stă pe loc!”.

Asadar, in zilele de vineri, clujenii nu mai sunt nevoiti să prezinte titluri tarifare de calatorie. De mentionat este faptul ca acest proiect "Vinerea Verde" a fost prezentat si adoptat in Consiliul Local.

 

Comenteaza