Primarul de la Turda: „Cu ajutorul finanțărilor europene, am reușit să creăm locuri de întâlnire și evenimente pentru toți”

Primarul de la Turda: „Cu ajutorul finanțărilor europene, am reușit să creăm locuri de întâlnire și evenimente pentru toți”
| Foto: Facebook Cristian Matei

Cristian Matei, primarul de la Turda, reamintește câteva proiecte de suflet ale orașului, prin care zone importante au fost modenizate și reabilitate.

„Anul acesta, evenimentele culturale au fost atât de diverse și unice încât au creat amintiri de neprețuit pentru fiecare dintre spectatori. După un maraton de 10 zile de FITT, călătoria a ajuns la final.

Cu ajutorul finanțărilor europene, am reușit să creăm locuri de întâlnire și evenimente pentru toți.

Vă prezint câteva dintre proiectele de suflet ale Turzii, locuri care au fost reabilitate și modernizate, care acum sunt locațiile perfecte pentru toate evenimentele comunității noastre:

Centrul Istoric - un loc care păstrează farmecul autentic al orașului, dar cu un aer modern. Teatrul de Vară - recent reabilitat, poate găzdui spectacole, concerte și proiecții de film în aer liber. Piața Tricolorului - este scena principală pentru târguri, festivaluri și diverse manifestări ale orașului.

Centrul Multifuncțional - un spațiu modern, destinat activităților culturale și oferind facilități pentru conferințe, expoziții și alte evenimente deosebite. Aceste realizări sunt doar câteva exemple ale modului în care Turda se dezvoltă frumos!

Evenimentele organizate în cele 10 zile de FITT în aceste locații recent modernizate au adus noi oportunități de socializare și conexiune, dar și apreciere din partea tuturor”, a spus Cristian Matei.

Comenteaza