Primarul din Cluj cere 500.000 de locuințe construite de stat: ''să poată fi cumpărate de oamenii cu venituri obișnuite''

Primarul din Cluj cere 500.000 de locuințe construite de stat: ''să poată fi cumpărate de oamenii cu venituri obișnuite''

Primarul Clujului, Emil Boc, cere viitorului guvern să construiască 500.000 de locuințe sociale, care să poată fi cumpărate de oamenii cu venituri obișnuite.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

''Mă uit la presiunea imobiliară din țară. Există oameni care nu își pot permite locuințe. Aș declanșa un program de construcție de o jumătate de milion de locuințe în următorii patru ani, locuințe care să poată fi cumpărate de oamenii cu venituri obișnuite pentru că acest lucru este deficitar în România.  

Și noi la Cluj, pe Valea Gârbăului, dacă am primi acel teren, am putea pune la dispoziție terenul, pentru ca statul să construiască acolo 1000 de locuințe, care să poată fi date clujenilor care au nevoie de locuințe. Este o nevoie mare, pentru cei care nu au resurse financiare, pentru a-și putea cumpăra o locuință de pe piață”, a declarat primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza