Primarul din Floreşti atacă bugetul în contencios: "Cât voi fi primar nu voi semna niciun ordin de plată pentru cumpărarea casei"

Primarul din Floreşti atacă bugetul în contencios:
Primarul din Floreşti, Horea Şulea, ameninţă că atacă în contencios administrativ bugetul aprobat aseară de consilierii locali, mutilat faţă de varianta sa, prin care s-au tăiat fonduri de la mai multe capitole pentru a se putea cumpăra o casă. "Eu nu-mi risc libertatea", spune el.

 

"Eu n-am să pun în aplicare chestii de genul ăsta, nu-mi risc libertatea", spune Şulea pentru ziuadecj.ro. "Sunt hotărât să atac în contencios bugetul promovat. Se vede de la o poştă că e un act ilegal. acolo există o hotărâre definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel prin care se dispune demolarea celor două imobile. În situaţia în care hotărârea face referire clară doar la imobilele respective şi nu există nicăieri în discuţie în acea hotărâre nimic legat de casa pe care o parte dintre consilierii locali doresc să o cumpere, sunt două lucruri total diferite". În consecinţă, spune Şulea, cumpărarea acelei case nu rezolvă problema demolării celor două blocuri. "Mie mi-e milă de oamenii care au ajuns în situaţia asta disperată, dar nu în seamnă că îmi risc existenţa; am familie, copii şi onoare", spune el. "Cât voi fi primar nu voi semna niciun ordin de plată pentru asta", conchide primarul din Floreşti.

Vezi aici ce s-a întâmplat ieri la şedinţa de Consiliu Local

Etichete
Comenteaza